Over Wagenaar Mode

Midden in het centrum van de bruisende modestad Hengelo vind je de opvallende winkelpanden van Wagenaar Mode. Een modebegrip in de regio sinds 1937; een echte speciaalzaak waar ze nog kennis hebben van pasvorm en kwaliteit. Hier is een goed en eerlijk advies helemaal vanzelfsprekend.

Op zoek naar kleding die jouw persoonlijke uitstraling onderstreept?

Dan ben je hier aan het juiste adres! Het modeteam van Wagenaar Mode luistert altijd goed naar jouw wensen en waakt er voor dat de gekozen kleding goed bij jouw huid, haar en figuur past. Vrouwen die van mode en mooie materialen houden slagen bij Wagenaar Collection met schitterende merken als MarcCain, Luisa Cerano, Zenggi, Caroline Biss, No Man’s Land, Cambio en nog veel meer. Voor de meer uitdagende collecties als Essentiel, Gustav, Gazèl, Nathalie Vleeschouwer en Mos Mosh is Studio Wagenaar hét adres in de regio. Met maar liefst 70 merken onder één dak van maat 34 tot en met maat 48 slaag je gegarandeerd. Je bent van harte welkom! Klik hier om kennis te maken met het modeteam.

Koopzondag ~ Kom onze voorjaarscollectie ontdekken, en neem gerust plaats voor een lekkere kop koffie!
New brand ~ Rain Couture! Dé ultieme jas; innovatief, fashionable en waterproof 🧥🌂 Geschikt voor alle gelegenheden en alle weertypes met een tijdloze stijl.
Selectie ~ Selecteer bewust, zodat alles gemakkelijk te combineren valt. Werk aan jou #capsulegarderobe en je zult er veel plezier van hebben!
Een bewuste keuze ~ Het Wagenaar Mode Team helpt je graag bij het maken van de keuze die bij je past.