Not Your Daughter's Jeans

Wagenaar Mode selecteerde ook de jeans van Not Your Daughter’s Jeans. De jeans zit niet alleen lekker, maar zorgt er ook nog eens voor dat iedere vrouw er een maat slanker uitziet! Het geheim zit ‘m in het gepatenteerde ‘criss-cross panel’ aan de voorzijde van de broek wat de buik platter maakt. En een speciale weeftechniek zorgt ervoor dat de jeans niet vertikaal stretcht wat de billen lift. De hoge flexibele tailleband sluit mooi aan en zorgt voor een prachtig, slank silhouet. 
www.nydj.nl

Een maatje slanker
Jeans van NYDJ zijn ontworpen met de exclusieve Lift Tuck Technology®. Hierdoor zie je er in onze jeans niet alleen een maat slanker uit, maar voel je je ook zo. De techniek werkt zo goed dat we aanraden om onze broeken een maat kleiner te bestellen dan normaal.

De broeken van NYDJ sluiten naadloos aan bij de taille. De hoge en flexibele tailleband corrigeert rond het middel, waardoor de broek mooi aansluit, super comfortabel zit én zorgt voor een prachtig, slank silhouet. En vergeet niet: alleen bij NYDJ zijn alle broeken voorzien van de Lift Tuck Technology® met het slankmakende panel dat is voorzien van het (gepatenteerde!) criss-cross design.

Lift
Een speciale weeftechniek zorgt ervoor dat de jeans niet verticaal stretcht. Daardoor worden je billen gelift en zie je er fantastisch uit in onze jeans.

Tuck 
Ons revolutionaire slankmakende panel met gepatenteerd criss-cross design maakt je buik platter en laat je er direct een hele maat slanker uitzien.

Het draait om de 'X' 
Mede dankzij NYDJ’s unieke criss-cross panel zie je er een maat slanker uit en voel je jezelf geweldig in jeans. Deze speciale slimming (slankmakende) panels zijn het handelsmerk van NYDJ. Je herkent ze aan de paarse criss-cross (kruislingse) stiksels aan de binnenzijde van iedere broek.

Theme picker