Eva Kayan

EVA KAYAN vindt zijn oorsprong in de mix van genres… Sterk beïnvloed door de “Rock” sferen van de 70′, wordt de maker evenzeer beïnvloed door de chic van de zogenaamde Klassieke muziek waar hij verliefd op is… Zijn grootvader , fabrikant van schoenen in Marseille, zijn vader bij CHANEL, wiegden hem in mode, materialen en geuren.

Het merk EVA KAYAN haalt zijn inspiratie uit een eigentijdse stijl, vaak rock en altijd getint met een chique noot. Precisiewerk aan sneden en mengsels van materialen, allemaal in een voortdurende zoektocht naar details.
EVA KAYAN is een bepaald idee van luxe dat voor iedereen beschikbaar is. Tegenwoordig bevestigt EVA KAYAN haar modieuze en gedetailleerde look, maar benadrukt ze vooral het hoge niveau van “Made in Europe” -productie, waardoor het merk een “betaalbare luxe” is.
Nette lijnen en materialen, vrouwelijk en delicaat, het merk met discrete details, wil trans-age, tijdloos en internationaal zijn. Studio Wagenaar heeft altijd een mooie selectie van dit merk omdat de pasvorm mooi slank is en uitermate geschikte voor vrouwen met een tenger postuur.

In beeld​

Wagenaar Modeshow September 2022