Bufandy

SuperUser Account 0 220

Ontdek de warme, zachte en natuurlijke vezels van de Andes met onze handgemaakte sjaals en hoeden van alpaca. Eeuwenlang werd de alpaca vezel beschouwd als een materiaal voor de adel vanwege haar luxueuze zachtheid en haar duurzaamheid. Tegenwoordig heeft ook de westerse modewereld deze fantastische vezel ontdekt.

www.bufandy.com

Dansk Smykkekunst

SuperUser Account 0 785

Het ontwerp van dit Deense accessoire label ligt in de handen van Malene Storm. Samen met haar man runnen zij dit familiebedrijf dat al sinds 1971 bestaat. De colliers, armbanden en oorbellen zijn gemaakt van koper en brons en zijn volledig nikkel- en loodvrij (oorpinnen zijn gemaakt van chirurgisch staal). De afwerking is van edelmetalen als goud, zilver of rhodium.

www.dansksmykkekunst.dk

Henriette Steffensen

SuperUser Account 0 592

Onze favoriete items van Henriette Steffensen zijn gemaakt van heerlijk comfortabele fleece. Deze fleece kwaliteit is ontwikkeld na jarenlange research en wordt exclusief geproduceerd in Europa in zorgvuldig geselecteerde fabrieken. De öko-tex gecertificeerde fleece behoud haar vorm en zachtheid, zelfs na vele wasbeurten. Met het NO WASTE PROGRAM van Henriette Steffensen wordt minimale produktie-afval nagestreeft; ze zijn er erg trots op dat de grondstoffen die worden gebruikt voor 75 – 100% bestaat uit ‘leftovers’ die anders zouden zijn weggegooid. Je kunt dus met een gerust hart genieten van deze bijzondere collectie.

www.hscph.dk